Subota, 12. listopada 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

‘Ovaj je sifon plaćen 44.000 kuna! Takvi su ugrađeni na Bandićevu- sljemensku žičaru. Znate li koliko ustvari košta?‘

Predsjednik Kluba nezavisnih zastupnika u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Renato Petek u utorak je prije skupštinske sjednice novinarima pokazao sifon od 44.000 kuna, kakvih je više ugrađeno na sljemenskoj žičari, iako je, kaže, trebao biti naplaćen maksimalno 200 kuna…

“Predstavit ću vam nešto što je najvrijednije od kamera i svega u ovom prostoru. Dakle, radi se o sifonu od 44.000 kuna kakav je ugrađen i više njih na sljemenskoj žičari. Nešto što košta 100 kuna, što je trebalo biti naplaćeno maksimalno 200 kuna, na kraju je naplaćeno 44.000 kuna”, istaknuo je Petek na konferenciji za novinare na Zagrebačkom velesajmu prije početka sjednice Gradske skupštine na čijem je dnevnom redu i proračun za 2021. koji je predložio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Petek je pokazao novinarima i snimateljima sifon kojeg je stavio na crveni jastučić.

Petek je pokazao novinarima i snimateljima sifon kojeg je stavio na crveni jastučić.

“Stoga ovako vrijedni eksponat sifončića koji su građani platili 44.000 kuna, zavrjeđuje biti ovdje, i ima poseban jastučić i mjesto gdje će biti čuvan brižno tijekom ove sjednice Gradske skupštine i svi koji dignu ruku za proračun, dignuli su ruku da se subvencionira ZET, što nije problem, ali od strane ZET-a je podmiren trošak ovakvog sifona na žičari”, rekao je.

Petek je, pokazujući odvodnu cijev, rekao kako je vjerojatno “kvaka” u tome što “unutra postoji jedan ventil” i da je zbog toga to poskupilo, jer ne vidi drugi razlog.

31.03.2017., Zagreb – Gradonacelnik Milan Bandic predstavio je novu zagrebacku zicaru vizualiziranu u filmskoj 3D animaciji uz prigodan program KUD-a na okretistu tramvaja u Gracanima. Vesna Kusin, Milan Bandic, Drazen Siriscevic.Do kada? Novca za dosadašnji niz projekata, planova, lokacijskih dozvola, potrošeno toliko da se već odavno mogla napravit žičara na dobrobit građana, prijatelja grada Zagreba i ljubitelja sljemenskog ugođaja! Još uvijek ŽICARA!Stoga se samo po sebi nameće pitanje svih pitanja; Barune Milane Hauser kad ce biti gotova žičara – Žicara ?Sve skupa upitno, a da ne kažemo da je jadno što je i sam gradonačelnik, kumovi i druge institucije dragi gosti bespravnog graditelja koji nesmetano i besplatno koristi gradsko zemljište za svoj, a vjerojatno i njihov džep sve prisutan.
Ispostavilo se da u šah matu drži sve državne institucije, naravno pravne i institucionalne ustanove, pisao je Braniteljski portal puno prije svih..

“Gradonačelnik je to potpisao i ovo je izuzetno vrijedna stvar koja će biti izložena danas ovdje”,  istaknuo je Petek  na konferenciji za novinare održanoj prije sjednice gradske skupštine.

image

G.S.



Vezane vijesti;

Braniteljski portal , prvi je pisao o žicari. Prvo je objavio nacrt žicare.U donjem tekstu imate sve pojedinosti. Nakon objava Braniteljskog portala o iskopima u podsljemenskoj zoni koji su zaustavljeni prvi i jedini u Hrvatskoj smo objavili cijeli niz fotografija i tekstova.

Nadalje smo objavili nacrt žicare koja je tek nakon dugo postala aktualnom temom i megalomanskim projektom na koji smo upozorili hrvatsku javnost da će se dogoditi.

Uskoro slijede objave skskluziva koji vas neće ostaviti ravnodušnima.

Obzirom da svi ( i saborski zastupnici!) javno govore da živimo u jednoj od najkorumpiranijih država , uskoro će te se uvjeriti da su u pravu i da to nisu samo glasine! Samo po sebi postavlja se pitanje; Do kad će hrvatski narod sve ovo trpjeti i ostati miran?

EKSKLUZIVNO: NACRT ZAGREB- PODSLJEME – ŽIČARA IZBORNA ŽICARA!…

Postoji velika povezanost ova dva slučaja, žicare i iskopa koji su obustavljeni iz znanih razloga, ali se o tom za sad još uvijek šuti. Nadamo se vrlo kratkoj šutnji.

TKO JE ZAUSTAVIO ISKOPE I ISTINU?…Stravična pozadina grobnice u Gračanima: Dvadeset jama s najmanje 783 žrtve…

 

Najnovije

Odana počast poginulim hrvatskim braniteljima na Osojniku i južnom bojištu

U organizaciji Udruge djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Domovinskog rata – Podružnice Splitsko-dalmatinske županije te Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata...

Agencija za odgoj i obrazovanje provela nadzor u dalmatinskoj školi jer su djeca kupovala majice HOS-a u Vukovaru!

Nevjerojatan slučaj dogodio se u jednoj dalmatinskoj školi. Agencija za odgoj i obrazovanje provela je stručni pedagoški nadzor zbog terenske nastave u Vukovaru. Naime,...

Sanader u zatvoru poluotvorenog tipa

Došao je iz kaznionice u Lipovici, gdje je na odsluženju višegodišnje kazne. Da se više se ne nalazi u Remetincu, javnosti je otkriveno u...

13. listopada 1955. Ante Gotovina – rođen general pobjedničke Hrvatske vojske

Malo ljudi zna da je Gotovinin otac Milan bio dalmatinski ribar s otoka Pašmana, točnije iz mjesta Tkon nasuprot Biograda na moru.   Gotovinina majka Ana...

Biblijska poruka 12. 10. 2024. i tumačenje fra Tomislava Pervana: Blago slušateljima i vršiteljima Božje riječi

Lk 11, 27-28   Dok je Isus govorio, povika neka žena iz mnoštva: »Blažena utroba koja te nosila i prsi koje si sisao!« On odgovori: »Još...