Nedjelja, 6. listopada 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

VIDEO Pogledajte postupanje HV prema srpskom stanovništvu i usporedite to sa postupanjem agresorske Srbije, jna i četnika nakon pada Vukovara sa našim zarobljenicima…

Knin -kamp UN – par dana nakon operacije Oluja
Pogledajte postupanje HV prema srpskom stanovništvu i usporedite to sa postupanjem srba, jna i četnika sa zarobljavanjem i likvidacijama civila i hrvatskih vojnika nakon pada Vukovara .
Ovdje su kao na izletu , dobiju jelo ,piće , smještaj , cigarete i medicinsku skrb.
Pojedini Srbi pozdravljaju Hrvatske vojnike koje poznaju koji ih ni na koji način nisu uvrijedili ,ponižavali ili im prijetili.
I na ovom snimku možete vidjeti pozive srpskom stanovništvu da ostanu na svojim ognjištima no njima su isprali mozak u kojem je jedino ostalo da moraju ići za Srbiju.
Zašto idu ne znaju, ali idu jer im je tako bilo zapovjeđeno od ratnog zločinca Milana Martića koji ih je i doveo do toga da napuste ognjišta.

Ove snimke su pokazatelj kulture i civilizacijskog dosega Hrvata spram barbara sa istoka.
-Pogledajte što se dogodilo u Vukovaru kad su se predali hrvatski branitelji očekujući postupanje po Ženevskoj konvenciji i običajima ratovanja i postupanja sa zarobljenicima.
Jna i četnici su sve naše zarobljene odveli po srpskim koncentracijskim logorima, a veliki dio civila, branitelja, djece, trudnica su likvidirali na Ovčari.
Pogledajte snimak iz emisije Provjereno gdje se prikazuje prava istina o ratnicima iz redova nacionalnih manjina koji su branili Hrvatsku svoju Domovinu.
Preživjeli su pakao rata , logore , mučenja i poniženja samo jer su odabrali za njih pravu stranu .
Ovakvi ljudi zaslužuju sve naše poštovanje i zahvalnost.
Treba se samo na trenutak staviti u njihovu kožu kada su ih četnici zarobili, znali su da ih čekaju posebno svirepa mučenja i poniženja .
Sve su to proživjeli uz razne obiteljske i rodbinske odnose koji su nepovratno uništeni no to je cijena ljubavi prema Domovini koju su oni platili u punom smislu.
Možemo se samo svima njima iskreno Zahvaliti od srca jer to što su oni učinili za Hrvatsku treba ostati zauvijek upisano kao primjer Domoljuba koje ne određuje nacionalnost ni vjeroispovijest .
Hvala Vam ratnici za slobodnu i neovisnu Hrvatsku kojoj ste Vi podarili zdrave temelje u koje ste utkali svoju ljubav prema Domovini.
Pogledajte video i svjedočenja hrvatskih branitelja

T.H.

Najnovije

DP-ov ministar: Ante Tomić zaslužio kantu izmeta na glavu

Ministar demografije i useljeništva Ivan Šipić (Domovinski pokret) u današnjoj se objavi na Facebooku žestoko obrušio na medije, novinare i pogotovo kolumnista Jutarnjeg lista...

Biblijska poruka 6. 10. 2024. i tumačenje fra Tomislava Pervana: Nasljedovanje Krista u braku

Mk 10,2-16   Pristupe farizeji k Isusu pa ga upitaše: »Je li mužu dopušteno otpustiti ženu?« On im odgovori: »Što vam zapovjedi Mojsije?« Oni rekoše: »Mojsije je...

 SIP: HSP-u BiH zbog ‘Za dom spremni’ rekordna kazna od 30.000 KM

Središnje izborno povjerenstvo (SIP) BiH u petak je izreklo najvišu predviđenu kaznu od 30.000 KM, i to HSP-u zbog govora mržnje – plakata s...

 Je li Hrvatima nužno „mučeništvo strpljivosti“?

Foto:Katolički tjednik   Do presedana da se o Stepinčevoj kanonizaciji razmišlja i nakon što je ispunjen glavni preduvjet – čudesno ozdravljenje, došlo je nakon što je...

Tomislav Jonjić: Samo ja mogu pobijediti Milanovića!

Foto:Boris Šćitar   Koga smatrate glavnim konkurentom na predstojećim predsjedničkim izborima? Moj glavni protivnik na predstojećim izborima je Zoran Milanović, čovjek koji svoju taštinu stavlja iznad...