Petak, 20. rujna 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

EKSKLUZIVNO-NOVI VIDEO, I VIJESTI!! Braniteljski portal objavljuje potpuno nove spoznaje o četničkom radikalizmu u Hrvatskoj! Tko je dirigent?

Braniteljski portal objavljuje potpuno nove spoznaje o četničkom radikalizmu u Hrvatskoj…

Vidjet će te sve o srpskom i četničkom radikalizmu koji nije tek samo nova pojava u Hrvatskoj i Srbiji…

Već jučer 2022 godine SPC dodjeljuje odličje četničkom radikalu i zločincu Šešelju

pogledajte video

Naime, sve to traje već više godina, a službe su prije nekoliko godina na osnovu tekstova objavljivanih na Braniteljskom portalu, napokon morale u javnost pustiti priopćenje o porastu četnikovanja i četničkog radikalizma na našim prostorima.

Ne radi se tu o tek jednom izdvojenom slučaju, već se ta pojava javlja unisono , na što se tzv hrvatski meinstream mediji ne smiju oglasiti, zbog tzv “međunacionalnih zategnutih odnosa” , a sve pod paskom nekakvog pomirenja u čemu su za njih, naravno, uvijek “glavni” krivci Hrvati- za njih “ustaše”… O tom Milorad Pupovac u svom Biltenu grlato piše, kao i u “svojim” srpskim novostima.

Međutim, istina je posve drugačija

U Hrvatskoj, posebice u Kninu , Vukovaru, Borovu selu, i na još nekoliko hrvatskih prostora se i te kako četnikuje i veliča se ex sao krajina, na što također svi političari, oni vodeći, kao i mainstream mediji “pod kontrolom” ne smiju ni slova prozboriti, dok bi s druge strane u Srbiji ovakve vijesti bile udarne na svim ekranima i društvenim mrežama. Tu se , zapravo daje prostora Miloradu Pupovcu i sviti, kojoj se sad pridružila i koordinacija židovskih općina na čelu sa Ognjenom Krausom, koji pošto poto ustrajavaju da su  Hrvati “ustaše, , a hrvatski branitelji , posebno oni koji su pod legalnim insignijama HOS-a krvavo i uz velike žrtve , zajedno sa svim ratnim brigadama devedesetih branili i obranili Hrvatsku od velikosrpske i srbočetničke agresije nna našu zemlju i naš nevini i nenaoružani hrvatski narod.

Ovih dana su se svi orkestrirano digli na zadnje noge, uz privolu i politike, kao i predsjednika RH ne bi li još jednom dali sebi za pravo govoriti uz orkestar svih medija da su na hrvatskim ratnim obljetnicama ustaše te da oni neće na istima prisustvovati.

Odlično smišljen scenarij-tko je tu dirigent…

Ponajprije će to uraditi predsjednik RH, potom Koordinacija židovskih općina na sam dan holokausta, da učinak bude što uvjerljiviji, spominjući pri tom neke udruge.

Nadalje se orkestar, naravno širi na Milorada Pupovca koji u svojoj poznatoj maniri, iskusnog “manipulatora i etnobiznismena” (kako ga je nazvao bivši predsjednik Josipović) dijeli lekcije i vrišti sa skoro svakog tv ekranu  i portala koji postoji u RH i Srbiji.

No, tu orkestar ne staje sa dobro komponiranim i orkestriranim napadom na omalovažavanje obrambenog Domovinskog rata od strane onih koji nisu ničim doprinijeli oslobodilačkoj borbi u Domovinskom ratu? Nimalo, nitko od njih !

Sada pročitajte tko traži ukidanje legalne ratne insignije “ustaškog” pozdrava;

Zoran Milanović Dva puta, iz “samo njemu” poznatih razloga napušta velike državne obljetnice (VRO BLJESAK i VRO MASLENICA) zbog potpuno legalnih insignija iz obrambenog Domovinskog rata hrvatskih branitelja HOS-a, koje je legalizirala Vlada Ivice Račana, inače velikog političkog uzora Milanoviću-a koji su se došli pokloniti svojim suborcima koji su poginuli u krvavim bitkama u obrani Hrvatske od srbočetničke agresije.

Milorad Pupovac -“velikosrpski” predstavnik djela srpske nacionalne manjine koja je pristala uz JNA i Miloševića u agresiji na Hrvatsku! Predsjednik SDSS-a, stranke koju je osnovao četnik, ratni zločinac Goran Hadžić. I takav čovjek koji je postao predsjednik četničke stranke u okupiranom Vukovaru, prigovara za “ustaški” pozdrav Za dom spremni?

Ognjen Kraus – traži ukidanje, za njega “ustaškog pozdrava” iz obrambenog Domovinskog rata , potpuno legalne insignije koju je u obrani Hrvatske od srpske agresije nosio HOS

HOS-ovci su se tijekom Domovinskoga rata borili pod javnim oznakama (grb i zastava HOS-a) i nitko nema pravo to negirati i zabranjivati uporabu zastave i grba HOS-a .Legalne i legitimne insignije HOS-a nisu ustaška obilježja!

Čudno je da Kraus ne proganja četnike u Srbiji po ovom istom obrascu, koji su prvi u Europi ” riješili ” židovsko pitanje. Šef civilne administracije Srbije Dr. Harald Turner u kolovozu 1942. izjavio je da je Beograd bio prvi grad u Europi koji je postao Judenfrei, te da je Srbija među rijetkim zemljama koja je prva riješila židovsko pitanje.1942 .godine. U kolovozu 1942.godine general Alexander Löhr Srbiju je proglasio “Judenfrei” (nacistički izraz za područje očišćeno od Židova).Danas također svjedočimo pojavi srpskog “humanitarca” koji je samo prije nekoliko dana na kninskoj tvrđavi ratnohuškački veličao sčetnike i srpsku krajinu. O tom se Kraus ne očituje. Zašto? Svjedočimo i “terorističkom ” bombaškom napadu na djelatnike HEP-a u kojem su ranjena trojica djelatnika kad je bivši pripadnik VRSK usred Hrvatske bacio bombu i ugrozio živote ljudi koji su samo radili svoj posao. Otkud mu bomba i naoružanje?

Furio Radin poznat je kao hrvatski saborski zastupnik talijanske manjine i predsjednik odbora za ljudska prava i prava nacionalnih manjina. Smatra se jednim od najdugovječnijih saborskih zastupnika. Radin je u saboru aktivan od 1992. godine. 2011. učlanjuje se u IDS – Istarski demokratski sabor.autonomašku i iredentističku stranku. Kao predsjednik odbora za ljudska prava osobno odlučuje o kojim će se predmetima raspravljati, tako da pojedini predmeti nikada ne dođu na red.

Zanmljivo je da se Radin uvijek izjašnjava kao ljevičar na poziciji antifašizma ,a pozvao je neofašista Gianfranca Finija u Hrvatsku. Ne samo u Pulu, već i u Rijeku i Zagreb, „antifašistički“ Zagreb .

Peđa Grbin SDP ovac iz Istre koji je koalirao sa IDS- om , dok su SDP i IDS dijelili sinekure po Istri. A usput proslavio se pjevajući u sitnim noćnim satima ČAVOGLAVE u kojima je na samom početku usklik Za dom spremni! Taj isti Peđa Grbin je današnji predsjednik SDP.

Tulio Demetika član IDS-a , koji je šurovao sa talijanskim neofašistima i koji godinama traže autonomiju, razbijajući integritet i suverenitet Republike Hrvatske, tražeći Republiku Istru.

Rada Borić profesionalna članica raznih udruga, koje godinama kao pijavica sišu Proračun RH, poznate po crvenoj odori sluškinja, koje sam, piše Lili Benčik, po izgledu nazvala crveni Ku- Klux- Klan!

Krešo Beljak koji žali što partizani nisu pobili sve Hrvate nakon završetka 2.svjetskog rata!

Katarina Peović usred hrvatskog sabora tvrdi notornu laž ,da je sud u Haagu ustvrdio da je prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman sudjelovao u udruženom zločinačkom poduhvatu, čime želi baciti u blato , ne samo Franju Tuđmana, već cijeli obrambeni Domovinski rat, hrvatske branitelje (Franjo Tuđman bio je vrhovni zapovjednik OSRH u obrambenom  Domovinskom ratu!) a samim tim i neovisnu državu Hrvatsku. Njoj je inače ex Jugoslavija ideološko opredjeljenje i uzor kakvo društvo treba po njoj biti…

facebook-Nimalo naivno društvance

Da se ne nabraja dalje , jer Braniteljski portal izlazi sa potpuno novim videom i vijestima o velikosrpstvu u Hrvatskoj i četnikovanju koje je postalo svakodnevnica na našim prostorima samostalne, nezavisne i demokratske države Hrvatske. Ovo bi trebala biti smjernica o kojoj će imati što reći saborski zastupnici, Ministar hrvatskih branitelja, koji na ova sva događanja oko hrvatskih branitelja do sad šuti, kao i braniteljske udruge tzv prve perjanice hrvatskih branitelja “po političkoj potrebi”!?, predsjednik Vlade RH, Predsjednik RH, kao i predstavnici nacionalnih manjina u RH, posebno Milorad Pupovac, koji je do savršenstva doveo “uvjerljivu” za naivne svoju verbalnu komunikaciju koju na srpskim televizijama jako dobro komunicira i na ekavici…

EKSKLUZIVNO-NOVI VIDEO, I VIJESTI !!

Nije poznato hoće li Pupovac u svoj Bilten uvrstiti i ovaj nemili “teroristički čin”?

-U Zagrebu se bore za život HEP-ovca na kojeg je pripadnik srpske manjine bacio bombu. Dvojica radnika HEP-a ranjeni…
Srpski “humanitarac” sa predstavnikom SPC-foto-screenshot facebook

Hoće li službena Hrvatska politika, Andrej Plenković, Boris Milošević i Milorad Pupovac ovog “humanitarca” ratnohuškača i četničkog i srpskog radikala proglasiti “Personom non grata” (NEPOŽELJNIM)u Hrvatskoj?

U nastavku izdvajamo ovaj uradak “srpskog humanitaca” koji se samo prije nekoliko dana dogodio na kninskoj tvrđavi, kad je gradonačelnik Knina M. Jelić ugostio delegaciju iz Srbije najavljenu od strane srpskog veleposlanstva u Hrvatskoj…Tragom ovog video uratka sad su angažirani svi koji se moraju brinuti za sigurnost u Hrvatskoj. Kasne ni manje ni više već samo 5 dana…No, dobro je da sad rade svoj posao, a po našim spoznajama vrlo učinkovito…O tom uskoro opširnije…

VIDEO-Opasna provokacija u Kninu: “Sad smo u našoj Krajini. Živjela Srbija! Živjela srpska Krajina!”

foto-twitter

 

M.M.Viribus unirtis.



Vezane vijesti;

Koordinacija židovskih općina u RH na krivu adresu upućujete zahtjev za kažnjavanje upotrebe ustaških obilježja. Ovo je Hrvatska, ne NDH

Najnovije

Biskup Palić: Vidimo se u Međugorju!

Mostarski  biskup mons. Petar Palić u petak je održao konferenciju za medije u vezi s objavom Note Dikasterija za nauk vjere o duhovnom iskustvu...

HDZ: Kolakušić uspio posramiti čak i Milanovića!

Kao eurozastupnik tvrdio je da će istodobno biti i predsjednik Vlade i ministar pravosuđa i ministar unutarnjih poslova. I unaprijed je, onako megalomanski, „najavio“...

Fra Tomislav Pervan: Napokon je skinut embargo s Međugorja

NAPOKON! Napokon je Vrh Katoličke crkve progovorio službeno o Međugorju - fenomenu koji traje već više od 43 godine. Kao što sam toliko puta...

Tužna obljetnica u Mostaru : Prije 31 godinu pripadnici tzv. Armije BiH ubili 23 hrvatska vojnika i civila

Foto:Crodex   20-ti rujan je nadnevak kao i svi drugi…No za stanovnike mostarskih naselja Rodoča i Jasenice to je poseban dan. Dan kada su mnoge obitelji...