Petak, 20. rujna 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Novozelandska policija dobila je ovlast da obuzda građane zbog prisilnog cijepljenja prema novom ‘planu za pandemiju’

Foto:Pixabay

 

Novozelandska policija dobila je ovlast da obuzda građane zbog prisilnog cijepljenja prema novom ‘planu za pandemiju’.

Novi “pandemijski plan” novozelandske vlade daje policiji ovlast da “pritvori i obuzda” građane radi prisilnog cijepljenja, među nizom novih autoritarnih mjera., piše portal Epoha.

„Okvir za djelovanje” ažuriran je u srpnju 2024. i uključuje „posebne ovlasti” koje je odobrio ministar zdravstva, a koje će se primjenjivati ​​u slučaju pandemije koju proglasi Svjetska zdravstvena organizacija ili izvanrednog stanja proglašenog prema Zakonu o upravljanju u izvanrednim situacijama civilne obrane iz 2002.

Prema posebnim ovlastima, policija će imati ovlasti pritvarati i obuzdavati građane radi prisilnog cijepljenja od strane medicinskog osoblja.

Konkretno, policija će imati ovlast „učiniti sve što je razumno potrebno (uključujući uporabu sile) kako bi pomogla zdravstvenom službeniku ili bilo kojoj osobi koju je ovlastio zdravstveni službenik u izvršavanju ili obavljanju ovlasti ili funkcija prema odjeljcima 70 ili 71.”

Vlada će također dati liječnicima ovlast da “zatvore, izoliraju ili stave u karantenu” bilo kojeg člana javnosti iz bilo kojeg razloga povezanog s javnim zdravljem.

Građani mogu biti “izolirani ili u karanteni dok ne budu liječnički pregledani i dok se ne utvrdi da nemaju zarazne bolesti” i “dok ne budu podvrgnuti preventivnom liječenju koje je propisao zdravstveni službenik”.

Vlada Novog Zelanda bila je jedna od najtiranskijih vlada na svijetu tijekom pandemije Covida, a zemlja je patila pod brutalnim karantinama kada je u zajednici bio samo jedan slučaj Covida.

Ministarstvo zdravstva Novog Zelanda također je odobrilo izuzeće od cjepiva za starije osoblje dok je licemjerno izdavalo najdrakonskije zahtjeve za cjepivo na svijetu i inzistiralo na cijepljenju javnosti.

Izuzeća od cjepiva za elitu odobrila je vlada bivše premijerke Jacinde Ardern prije nego što je odstupila i prihvatila novu ulogu globalnog “cara dezinformacija” Svjetskog ekonomskog foruma.

Ardernina odluka da dopusti eliti da odbije cjepivo dok normalne ljude forsira na vaks otkrivena je zahtjevom HNZ00023978 Zakona o službenim informacijama (OIA) od 2. kolovoza 2023. koji je postavljao sljedeće pitanje:

“Prema zakonodavstvu u to vrijeme 2021., postojala su operativna izuzeća dostupna za one koji se nisu cijepili protiv Covida 19. Vaša web stranica opisuje postupak podnošenja zahtjeva za operativno izuzeće prema klauzuli 12a. Koliko je zahtjeva primljeno? Koliko ih je ministarstvo odobrilo?”

Matt Hannant, privremeni direktor, Prevencija, Nacionalna služba za javno zdravstvo, Te Whatu Ora, odgovorio je:

“Od 13. studenog 2021. do 26. rujna 2022. zaprimljeno je ukupno 478 zahtjeva za izuzeće u slučaju značajnih poremećaja usluge (SSD). Odobrena su 103 zahtjeva za oko 11.005 radnika. Napominjemo da nije moguće navesti točan broj radnika koji su bili pokriveni SSD-ovima. To je zato što je bilo moguće da organizacija podnese zahtjev za pokrivanje više od jednog radnika.”

Ovaj članak dostupan je u cijelosti kao PDF dokument.

U međuvremenu, novozelandski vladin dužnosnik javno je objavio i raspisao kako su ubodi COVID-a ubili najmanje 20% stanovništva.

Administrator baze podataka koji je radio s vladom Novog Zelanda na sastavljanju popisa primatelja cjepiva, javio se i otkrio porast smrtnih slučajeva povezanih s eksperimentalnim ubodima mRNA.

Prema zviždaču, koji je sebe nazivao “Winston Smith”, radio je na programu bilježenja naknada za cjepiva za davatelje usluga i uspio je točno odrediti kako su se smrtni slučajevi počeli događati nedugo nakon uvođenja cjepiva.

Najnovije

Biskup Palić: Vidimo se u Međugorju!

Mostarski  biskup mons. Petar Palić u petak je održao konferenciju za medije u vezi s objavom Note Dikasterija za nauk vjere o duhovnom iskustvu...

HDZ: Kolakušić uspio posramiti čak i Milanovića!

Kao eurozastupnik tvrdio je da će istodobno biti i predsjednik Vlade i ministar pravosuđa i ministar unutarnjih poslova. I unaprijed je, onako megalomanski, „najavio“...

Fra Tomislav Pervan: Napokon je skinut embargo s Međugorja

NAPOKON! Napokon je Vrh Katoličke crkve progovorio službeno o Međugorju - fenomenu koji traje već više od 43 godine. Kao što sam toliko puta...

Tužna obljetnica u Mostaru : Prije 31 godinu pripadnici tzv. Armije BiH ubili 23 hrvatska vojnika i civila

Foto:Crodex   20-ti rujan je nadnevak kao i svi drugi…No za stanovnike mostarskih naselja Rodoča i Jasenice to je poseban dan. Dan kada su mnoge obitelji...