Utorak, 8. listopada 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Bulj objavio kandidaturu za Pantovčak

Foto:Arhiva

 

Saborski zastupnik Miro Bulj (Most) u Saboru je objavio da će se kandidirati za predsjednika države.

– Na današnji dan Hrvatskog Sabora, kao zastupnik biran od Vas u četiri mandata, objavljujem da ću se kandidirati za predsjednika Republike Hrvatske, kao narodni kandidat, poručio je Bulj.

– Nitko mi u politici nije poklonio ništa, za sve sam se izborio sam, zajedno s Vama. Bio sam uz Hrvatsku kad je trebalo biti, u vrijeme Domovinskog rata kad sam imao 19 godina. Nisam bio ni na Zrinjevcu, ni u Bruxellesu neću biti poslušnik Bruxellesa, niti sam igrač ruski niti američki. Ja sam, narode, samo vaš, istaknuo je, prenosi HRT.

– Ako vas budu pitali jesam li najidealniji kandidat, naravno da nisam, ali nisam ni loš premijer, ni loš ministar Ive Sanadera. Ja sam obični čovjek iz naroda kojem ste davali bezbroj puta povjerenje. Ako vas budu pitali za djela, dođite u Sinj, gdje sa ponosom mogu reći da grad Sinj ima besplatan vrtić i sa ponosom mogu reći da imamo nakon dugo vremena, više rođenih nego umrlih, gdje imamo više od prosjeka RH zaposlenih u posljednjih godinu dana, kazao je Bulj.

Istaknuo je kako će imati 5 referenduma.

– Prvi: slanje vojske na granicu, a nikako na tuđa ratišta – neka premijer i predsjednik i tko god želi uzmu pušku i idu tamo, a ne sinovi sirotinje.

Drugi: zaustavit ćemo porez na nekretnine i pljačku građana i naroda. Raspisat ćemo referendum o porijeklu imovine i nagazit ćemo one koji su dobro naplatili ovu našu državu krvlju stećenu.

Treći: zabranit ćemo javno financiranje svih medija i organizacija koje ne poštuju deklaraciju o Domovinskom ratu jer dosta je više blaćenja Domovinskog rata i srpskoga sveta.

Četvrti: ograničit ćemo mandat manjinskim zastupnicima kako ne bi mogli glasati o Vladi i proračunu. Sramotno je da manjina vlada većinom i da uvjetuje većinu.

Peti referendum izazvat će buru u javnost, ali ono što se događa i kako se u Zagrebu gura nametanje rodne ideologije i zato nam je taj referendum važan: zabrana rodne ideologije u školama i vrtićima, najavio je Bulj.

Najnovije

Petrov protiv slanja HV-a u Ukrajinu: Sutra će biti Wiesbaden, pa Krakow i onda Harkiv

Foto:Facebook   Predsjednik Mosta Božo Petrov izjavio je kako je ta stranka “oštro protiv slanja hrvatskih vojnika u Ukrajinu”. Protivi se i tome da se na...

Tomašević za Lončara dao grobno mjesto za značajne osobe: Evo tko je to predložio

Fotomontaža:Narod.hr   Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević dodijelio je obitelji Lončar grobno mjesto na zagrebačkom groblju Mirogoj za ukop nedavno preminulog Budimira Lončara, jugoslavenskog diplomata i nekadašnjeg...

Biblijska poruka 8. 10. 2024. i tumačenje fra Tomislava Pervana: Marija i Marta – Isus u gostima

Lk 10,38-42   Isus uđe u jedno selo. Žena neka, imenom Marta, primi ga u kuću. Imala je sestru koja se zvala Marija. Ona sjede do...

GENERAL ANTE ROSO: Već sedam godina borim se s rakom pluća. Bez Božje pomoći ne bi me bilo

Foto:Preslik VL   Ante Roso, prvi general Zbora Hrvatske vojske i svojedobni zapovjednik HVO u ekskluzivnom razgovoru za Večernji list govori o brojnim detaljima iz svoje...

Lokalni izbori u BiH: Kako su prošle najjače nacionalne stranke?

Prema prvim preliminarnim rezultatima lokalnih izbora u BiH najveće nacionalne političke stranke u toj zemlji uspjele su sačuvati kontrolu nad većinom općina i gradova...