Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

PO*EREM SE NA HRVATSKU; Splitski SDP-ovac o Hrvatskoj vulgarno i slično kao Vojislav Šešelj…

U isto vrijeme kad je Vojislav Šešelj u Skupštini Srbije objavio da je trgao i gazio hrvatsku zastavu, zbog  čega je hrvatska delegacija prekinula posjet Beogradu i zbrisala u Hrvatsku, na društvenim mrežama pojavio se sličan i jako grub odnos i pisanija jedne javne osobe prema Hrvatskoj i to baš od splitskog SPD-ovca.Izljev i pisanije u demokratskom duhu prema svemu da, ali ovako grubo nasrnuti na svoju Domovinu na ovako vulgaran način, nikako NE.

Imao je vremena pisati i psovati političare (ne Hrvatsku!) i za vrijeme Vlade Zorana Milanovića i svih prije njega, i ove danas ali sve u normama pristojnosti i demokratskog dijaloga.

Tako mlad SDP-ovac i već ovako grubo po svojoj Hrvatskoj.

Damir Krstinić, SDP-ov vijećnik u Skupštini Splitsko-dalmatinske županije, profesor na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, na facebooku je napisao:

“Poserem se na Republiku Hrvatsku, organizirajte jebenu državu, pa onda organizirajte bicikle, nogometna prvenstva, balune i ostale pizdarije za gubljenje vrimena slikavanje i mahanje bandirama. Mater vam jebem svima po redu”.

Njegova objava zgrozila je javnost, a na Krstinića su ljuti i u SDP-u.

“Upotrijebio je, po mom mišljenju, potpuno neprimjereni rječnik da bi izrazio svoje ogorčenje prometnim gužvama koje već nekoliko dana vladaju na ulasku i izlasku iz Splita.

Bauk ga pokušava opravdati-ali…

Moj dojam je da se ipak ne može govoriti o ‘orijentiranosti kontra domovine’ prije bih rekao da se radi o ‘orijentiranosti kontra onih koji ne rade svoj posao, a primaju plaću od domovine’. Ipak, osuđujem ovakav rječnik koji nije primjeren u javnoj komunikaciji. Ne znam ima li u tome elemenata prekršajne odgovornosti ili nešto više”, rekao je Arsen Bauk za.

Krstinić je u medijima je pred prošle lokalne izbore izazvao pažnju kad je glasače SDP-a pozvao da ne glasaju za njegovu stranku, već za stranku Pametno.

G.S.

 

Najnovije

Jesu li mogući pravedni i pošteni izbori na Širokom Brijegu?

Nakon što je Koalicija za slobodne i poštene izbore ‘Pod lupom’ u petak, 27. rujna održala konferenciju za medije na kojoj je predstavila rezultate...

Organizacija CitizenGO pokrenula peticiju za smjenu pravobraniteljice Ljubičić

Organizacija CitizenGO pokrenula je peticiju za smjenu Višnje Ljubičić, pravobraniteljice za ravnopravnost spolova jer se u jednoj od svojih reakcija pozvala na dokument “Standardi...

Biblijska poruka 29. 9. 2024. i tumačenje fra Tomislava Pervana: Duh puše gdje hoće i kako hoće

Mk 9,38-43.45.47-48   Ivan reče Isusu: »Učitelju, vidjesmo jednoga kako u tvoje ime izgoni zloduhe. Mi smo mu branili jer ne ide s nama.« A Isus...

Doktor traži krštenje na bolesničkoj postelji. Bolest nije kazna nego milost

Doktor traži krštenje na bolesničkoj postelji. Bolest nije kazna nego milost Gost emisije Agape koja se emitira na Radiopostaji MIR  Međugorje, a koju uređuje i...