Petak, 18. listopada 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

Odgovor Josipa Deura: Poštovani provincijalu Daliboru Reniću…nipošto nesmijem zakazati jer ako zatajim i utajim suučesnik sam u grijehu!

Poštovani provincijalu Daliboru Reniću,

Ako je istina ovo što piše Max portal kao najmanji od najmanjih i ponizni sluga Jahvin te učenik Isusa Krista i poznavatelj Svetog Pisma (Jahvine riječi) dužan sam reagirati i nipošto nesmijem zakazati jer ako zatajim i utajim suučesnik sam u grijehu!

Svjesni bi trebali biti i Vi i ja koliki medijski prostor uživa naša Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja se deklarirala kao “kršćanin-katolik” kao i koliko njezine riječi mogu utjecati na Hrvatski kršćanski puk?!

Zar nebi upravo kako provincijska Družba Isusova tako i Franjevački red, Petrovci i ostali redovi katoličkog klera (duhovni pastiri) prvi trebali upozorit svoje stado (kršćanski-katolički narod) na skretanje sa Kristova puta od strane naše Predsjednice koja se u svom obraćanju naciji dotakla duhovnosti a ne politikanstva što i jeste u biti njezin posao za koji je plaćamo i pritom mase dovela u zabludu kako koristi Jogu koja je u potpunoj suprotnosti sa kršćanskim naukom te putu na koji nas poziva Isus Krist?!

Matej 5, 13-16
“Vi ste sol zemlje. Ali ako sol obljutavi, čime će se ona osoliti? Nije više ni za što, nego da se baci van i da ljudi po njoj gaze.
Vi ste svjetlost svijeta. Ne može se sakriti grad što leži na gori. Niti se užiže svjetiljka da se stavi pod posudu, nego na svijećnjak da svijetli svima u kući. Tako neka svijetli vaša svjetlost pred ljudima da vide vaša dobra djela i slave Oca vašega koji je na nebesima.”

Nadalje prozivate našu braću u Isusu Kristu vjeroučitelja Miletić Marina, telelevizijskog voditelja i urednika emisije Bujica Velimir Bujaneca kako su nasjeli te proširili lažnu vijest kako su dobili pouzdanu informaciju da je netko iz ureda Predsjednice kontaktirao provincijal da parteru Iki Maduniću ugasi facebook profil te zabrani daljnje korištenje istog!

Niti tvrdim da je informacija pouzdana i istinita a niti tvrdim da je lažna međutim imamo potvrdu upravo od vas da ste istom zabranili daljnje korištelje FB profila što je po meni jednom poniznom slugi Jahvinu te učeniku Isusa Krista nedopustivo i šokantno!
Pa brate moj po Isusu Kristu jeli moguće da ni u jednom trenutku kao duhovni poglavar nisi pogledao na svoje stado, na svoju braću i sestre po Isusu Kristu te im uputio riječ utjehe a našoj Presjednici riječ opomene ne da ju oblatiš već ispraviš i vratiš na Kristov put sa kojeg je definitivno skrenula svojim izjavama?!

Upitat ću te brate moj Dalibore Reniću kako je Isus Krist reagirao kada je ušao u kuću Oca svojega te zatekao trgovce da u njoj prodaju stoku?

Zar nije pokazao prema trgovcima svu srdžbu, bijes i gnjev?!
Zar im nije poprevrtao sve stolove i porazbija krletke u kojima su bile ptice?!
Zar ih nije sve skupa izbacio van zajedno sa stokom koju su doveli?!
Zar nije vikao na sav glas “Od kuće Oca mojega napravište kuću razbojničku”?!

Brate moj po Kristu Isusu Dalibore Reniću lijepo je pisano sljedeće:
“Ušutite li vi vjerujte progovorit će kamenje”
Brate moj na koncu ovog mog teksta dužan sam te upozorit i opomenut ne da te kritiziram, blatim ili crnim već da ispraviš nepravdu koju si počinio, da shvatiš svoju grešku i da se pokaješ, da staneš odlučno uz našeg brata patera Iku Madunića, uz svu ostalu braću iz reda “Družbe Isusove” kao i uz cjelokupan Hrvatski kršćanski puk te da na koncu združeno i odlučno zagrmite uz Jahvinu pomoć te po nauku našeg Učitelja Isusa Krista onako kako nas je učio u Svetom Pismu!
Naravno pod uvjetom da je tekst u Max Portalu vaša izjava?!

https://www.maxportal.hr/…/provincijal-renic-otvoreno-krit…/

Blagoslovljen bio brate moj i mir Kristov sa tobom…napisao je Josip Deur na svom facebooku.

L.K.

Najnovije

Dr. Markić i Bekavac pozvali građane na Hod za život u Rijeci: ‘Ne postoji dijete koje nekome nije važno’

Povodom Hoda za život, obitelj i Hrvatsku, koji će se u subotu 19. listopada 2024. održati u Rijeci, u srijedu 16. listopada u emisiji...

Memorijalni centar u Vukovaru dobio repliku vozila ” Žutih mravi”

Donacijom replike vozila koje su koristili vukovarske postrojbe “Žuti mravi” i “Pustinjski štakori”, Memorijalni centar u Vukovar dobio je vrijedan eksponat koji budi sjećanja...

Biblijska poruka 17. 10. 2024. i tumačenje fra Tomislava Pervana: Zatvaranje ključu spoznaje i mudrosti

Lk 11,47-54   Reče Gospodin: »Jao vama! Podižete spomenike prorocima, a vaši ih oci ubiše. Zato ste svjedoci i sumišljenici djela svojih otaca: oni ih...

Medijska haranga „na desnici“ razara hrvatsku državu

Piše: glavni urednik Vlado Kolak   Potaknut pozivima branitelja i stradalnika Domovinskoga rata, koji iskazuju veliko nezadovoljstvo „medijskim besprizornim ratom“, koji je medijsko dno dna, do...

 Josip Merdžo za Kompas: U slučaju Kovačević dio bošnjačke politike zaigrao je na pogrešnu kartu – produkt bi mogla biti hrvatska federalna jedinica

„Veliko vijeće Europskog suda za ljudska prava imat će dovoljno argumenata da poništi presudu u slučaju 'Kovačević', tj. ne može opstati takva kakva je...