Srijeda, 2. listopada 2024.

Ne pitaj što Domovina može učiniti za tebe, nego što ti možeš učiniti za Domovinu

UŽIVO HRVATSKA NOGOMETNA RAPSODIJA U TRNAVI – NAKON VLAŠIĆA I PERIŠIĆA MREŽU ZATRESAO I DINAMOV GOROSTAS Petković sjajnim potezom nastavio golijadu Vatrenih u Trnavi! GOOOL -LOVREN I HRVATSKA VODI 4-0…!!

Večeras od 20:45 Hrvatska gostuje u Slovačkoj u sklopu kvalifikacija za Euro 2020. Izravni prijenos je na GOL.hr-u i Novoj TV!..

POČELO JE

GOOOL -LOVREN I HRVATSKA VODI 4-0…Točku na “i” u 89. minuti stavio je Dejan Lovren pogotkom glavom na ubačaj Brozovića…Bravo Hrvatska-Bravo Vatreni!

Prva minuta DRUGOG POLUVREMENA-PERIŠIĆ-SIJEVNULA JE LJEVICA I GOOOL -HRVATSKA VODI 2-0

45′ GOOOL! GOOOL! GOOOL! Konačno smo probili Slovačku! Nikola Vlašić sam se izborio za udarac, pucao s ruba šesnaesterca u lijevi donji kut i zabio svoj prvijenac u dresu Vatrenih!

PRIJENOS UVODA U UTAKMICU PRATITE OVDJE

Od 20:10 krenula je uvodna studijska emisija kroz koju gledatelje vodi Milan Stjelja uz analize stručnih sukomentatora, bivšeg reprezentativca Mate Bilića i nekadašnjeg izbornika Zlatka Kranjčara…

KLIKNI NA FOTO I GLEDAJ U ŽIVO

KLIKNI NA FOTO I GLEDAJ U ŽIVO

Hrvatska nogometna reprezentacija ove jeseni ulazi u završnicu kvalifikacija za Euro 2020. godine. U sljedeća tri mjeseca na rasporedu je pet utakmica, od kojih bi svaka mogla biti odlučujuća. Prva u nizu bit će večeras od 20:45 u Slovačkoj, a nju u izravnom prijenosu možete pratiti na Novoj TV i GOL.hr-u, baš kao i susret s Azerbajdžanom u Bakuu tri dana kasnije…

SLOVAČKA – HRVATSKA

  • Hrvatska je u zadnjih sedam utakmica zabila i primila pogodak.
  • Slovačka je bez poraza kod kuće protiv Hrvatske te je u zadnjih pet utakmica doma upisala pet pobjeda bez primljenog gola.
  • Brekalo je na klupi, Ladić ga je najavio kao Dalićeva sa iz rukava: ”U utakmicama koje je startao bio jedan od boljih, ali imamo tu širinu da si možemo priuštiti da uđe s klupe i unese dodatni elan u momčad.”
  • Ladić o ofenzivnom kvartetu – Perišić, Petković, Vlašić, Rebić: ”Mi ćemo od samog početka iskazati ambiciju da smo došli osvojiti tri boda. Interesira nas pobjeda, po sastavu smo to pokazali.”
  • Ladić o otpadanju Jedvaja i Bartolecu: ”Događa se i u drugim reprezentacijama, pa tako i kod nas da, nažalost, igrači otpadaju pred početak. Karlo je novo ime u reprezentaciji, otišao je u jači klub, ovo mu je prilika da se pokaže hrvatskoj nogometnoj javnosti.”
  • Umjesto Tina Jedvaja koji se ozlijedio, na desnom beku je Karlo Bartolec.
  • Sastav Slovačke:
  • Slovačka: Dubravka – Valjent, Vavro, Škriniar, Hancko – Lobotka, Kučka, Hamšik – Rusnak, Mak, Duda
  • Vlašić će zaigrati iza napadača, dok će Modrić i Brozović činiti par zadnjih veznih.
  • Izbornik se ipak odlučio krenuti s Brekalom na klupi. Na desnom krilu počinje Rebić, a u napadu Bruno Petković!
  • Sastav Hrvatske:
  • Livaković – Bartolec, Lovren, Vida, Barišić – Brozović, Modrić – Rebić, Vlašić, Perišić – Petković 

MOŽETE PRATITI I OVDJE-VIDEO-GOL HR

Vatreni u Trnavi imaju priliku pobjedom se izjednačiti na vrhu skupine s Mađarskom, no isti plan imaju i domaćini. Slovačka je otvorila kvalifikacije pobjedom protiv Mađara, a potom su izgubili u Walesu. U Azerbajdžanu su ostvarili visoku pobjedu i zato imaju bolju-gol razliku od naše reprezentacije,donosi gol.dnevnik.hr.

Svjetski doprvaci iz Rusije nisu najuvjerljivije ušli u ove kvalifikacije, no pobjeda protiv Walesa u Osijeku dala je mogućnost izborniku Zlatku Daliću za nešto mirnije ljeto. Računica ja jasna, Hrvatska jednostavno ne smije izgubiti u Slovačkoj, inače će se dovesti u dosta tešku situaciju u borbi za prva dva mjesta u skupini koja izravno vode na Euro 2020.

“Čeka nas teška i zahtjevna utakmica. Moramo biti puno bolji nego što smo bili protiv Mađarske u Budimpešti jer mislim da će biti vrlo slična utakmica. Slovaci su vrlo kvalitetan protivnik, najjači su u veznom redu, gdje ih predvode kapetan Hamšik, Lobotka i Kučka, tri jako dobra vezna igrača. Ako budemo dovoljno agresivni, motivirani i uporni, napravit ćemo rezultat. Kažem, ne smijemo ponoviti partiju iz Budimpešte. Napravili smo što smo mogli u dva treninga, vjerujem da će biti dobro”, izjavio je izbornik Dalić.

Rezultati by SofaScore

 

NAVIJAČI SU NABRIJANI-ORI SE PJESMA

D.J.

Najnovije

Đapić: Anušić je jednom rečenicom o svom i Milanovićem školovanju ‘uništio’ Milanovića!

Foto:Običan.info   Zoran Milanović napadom na ministra obrane Ivana Anušića učinio je gaf koji je čak i za njega potpuno neočekivan! Naime, pokušavajući diskreditirati Ivana Anušića “s...

Papa na letu iz Belgije: Liječnik koji vrši pobačaj je ubojica!

Foto:Vatican media   Na povratku iz Bruxellesa papa Franjo je u zrakoplovu razgovarao s novinarima koji su pratili njegovo apostolsko putovanje u Luksemburg i Belgiju na...

Tko je bio Ivan Stier, djed Davora Ive Stiera i kakva njegova bila uloga u doba NDH govori on sam u snimci iz 1989....

Foto:Crodex   Hrvatski europarlamentarac Davor Ivo Stier na čelu je delegacije EP-a za odnose sa BiH i Kosovom što nije dobro dočekano među bošnjačkim nacionalistima koji...

1. listopada 1991. Dubrovnik – početak velikosrpske opsade Grada

Opsada Dubrovnika i okolice započela je 1. listopada 1991. Grad je doveden u okruženje, a sva hrvatska mjesta u okolici spaljena su i uništena....

Biblijska poruka 1. 10. 2024. i tumačenje fra Tomislava Pervana: Čiji i koji duh nama vlada?

Lk 9,51-56   Kad su se navršili dani da bude uznesen, krenu Isus sa svom odlučnošću prema Jeruzalemu. I posla glasnike pred sobom. Oni odoše i...